Shootdagen 2024

Dit jaar staan er nog geen shootdagen gepland. Zodra ik wat op de planning heb staan, zal ik dit via mijn sociale media kanalen delen. Dus mocht je interesse hebben, houd mij daar dan in de gaten :) 

Heb jij behoefte aan een klein aantal nieuwe foto's van jezelf, gemaakt in een studiosetting of buiten in de natuur? Bijvoorbeeld voor je CV, als profielfoto voor sociale media of een datingsapp of wat professioneler voor op LinkedIn? Dan is dit een mooi moment om de agenda erbij te pakken en te kijken wanneer jij bij mij voor de lens zou willen verschijnen!

 

Studio portretten

Deze shootdagen organiseer ik bij mij thuis in Deventer. De woonkamer wordt verbouwd tot studio om zo de mooiste foto's van jou te maken. Ik neem graag de tijd voor jou of jullie, zodat we even kort elkaar kunnen leren kennen, gewend raken aan de setting en dan lekker aan de slag gaan voor een mooi resultaat! Ik begeleid je tijdens de shoot bij het poseren en vooraf hebben we al even contact gehad over kledingtips en wat voor kleur achtergrond je mooi vindt. 

 

Klik hier om naar de pagina te gaan om jouw plekje te reserveren

 

Wat houdt deze shootdag in en wat krijg jij? 

+ 3 kwartier de tijd voor jou/jullie

+ geschikt voor 1 tot 3 personen per tijdslot

(evt. 2 sessies achter elkaar te boeken voor meer personen)

+ 3 portretfoto's naar keuze, met zorg bewerkt (digitaal)

+ Optie om 1 of meer fotoafdrukken te bestellen in een passe-partout

 

Investering

€ 95,-

incl. btw

 

Buiten shoot

Op verschillende plekken in de natuur rondom Deventer, ga ik graag met jou of jullie op pad om mooie foto's te maken. Er is keuze voor een avond tijdens het gouden uur of voor overdag. Deze shoot is geschikt voor jou als je portretfoto's zou willen in de natuur, misschien dat dit wat beter bij jou past ipv in de studio. Maar ook voor jullie als gezin om samen op de foto te gaan met een wat meer ongedwongen sfeer. 

 

Klik hier om naar de pagina te gaan om jouw plekje te reserveren

 

Wat houdt deze shootdag in en wat krijg jij? 

+ 3 kwartier de tijd voor jou/jullie

+ geschikt voor 1 tot 6 personen

+ 3 foto's naar keuze, met zorg bewerkt (digitaal)

+ Optie om 1 of meer fotoafdrukken te bestellen in een passe-partout

 

Investering

€ 95,-

incl. btw

 

Algemene informatie over de fotoshoots

+ De foto's komen in een online beveiligde galerij om een keuze te maken welke foto's jij graag volledig bewerkt zou willen ontvangen

+ Binnen 2 weken ontvang je de link naar jouw persoonlijke online galerij om je keuze te maken en door te geven

+ Extra foto's kunnen bijbesteld worden voor € 12,50 per stuk (incl. btw)

+ Uiteindelijk ontvang je jouw gekozen foto's digitaal via Wetransfer in hoge resolutie voor drukwerk + geschikt voor online gebruik

Fotoafdruk in een passe-partout

Een afgedrukte foto is toch echt wel specialer dan een foto die je op je mobiel of laptop hebt staan en misschien af en toe nog een keertje erbij pakt. Een afdruk maakt het een meer tastbare herinnering van dat moment, van hoe jij of jullie er nu of toen uitzagen. De passe-partout maakt het nog specialer, als een kunstwerk. De passe-partouts die ik heb zijn van mooie kwaliteit, met de keuze voor een witte of een zwarte met wit randje, waarbij ik de foto in de passe-partout kan schuiven. Dus het kan op zichzelf al ergens tegenaan staan, maar mocht je het in een lijstje willen doen kan dat natuurlijk ook!

 

De afmetingen van de passe-partout zijn 18x24cm. Hierin zit de foto met de afmetingen 13x18cm. 

Er kan gekozen worden voor een volledig witte passe-partout of een zwarte variant waarvan de binnenste schuine randjes langs de foto wit zijn. 

 

Investering per stuk

€ 39,-

incl. btw