Algemene Voorwaarden | 2024

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam | Marit Otte

Straat | Doornenburg 810 

Postcode/plaats | 7423 BW Deventer 

Website | www.maritotte.com 

Email | info@maritotte.com 

KvK | 75608472

BTW | NL002386101B91

Algemeen

Bij het aangaan van een samenwerking, bij het boeken van een fotoshoot en bij het aanschaffen van producten gaat de klant automatisch akkoord met deze voorwaarden. Mochten er andere afspraken gemaakt zijn, waardoor er wordt afgeweken van deze voorwaarden, dan zijn de voorwaarden van die afspraak van toepassing.

Fotoshoots

Marit Otte blijft ten alle tijden eigenaar van alle foto’s.

Er worden geen onbewerkte, originele foto’s geleverd.

Het bewerken van de foto’s door de ontvanger zelf is niet toegestaan.

Het is voor de ontvanger niet toegestaan om foto’s door te geven aan andere (commerciële) bedrijven zonder toestemming.

De ontvanger van de foto’s dient altijd enige vorm van naamsvermelding te gebruiken bij publicatie op sociale media kanalen of elders op internet. Mocht dit niet gewenst of mogelijk zijn, dan kunnen er afspraken worden gemaakt. Hiervoor gelden andere tarieven, afhankelijk van de situatie.

 

De klant gaat er mee akkoord dat de foto’s worden geplaatst op mijn website en mogelijk ook op sociale media platformen als Facebook, Instagram en LinkedIn. Mocht dit niet gewenst zijn, dient de klant dit te melden bij mij. Handig is om dit vooraf aan de shoot al te doen.

De foto’s zullen door Marit Otte nooit zonder toestemming van de klant aan een ander (commercieel) bedrijf doorgespeeld worden. Er zal altijd om toestemming worden gevraagd.

 

In geval van slecht weer (regen, zwaar bewolkt) mag de fotoshoot worden afgezegd door beide partijen. In overleg komen we uiterlijk op de ochtend van de shoot tot dit besluit.

Wanneer foto’s van een fotoshoot in de tijd tot levering verloren gaan, wordt de gedane fotoshoot over gedaan, zonder kosten.

De klant is zelf verantwoordelijk voor het veiligstellen van geleverde digitale foto’s door mij.

De geselecteerde en bewerkte foto’s worden door mij, Marit Otte, gearchiveerd en bewaard, gedurende 6 maanden. De archiveerplicht vervalt na deze 6 maanden.

 

Alle genoemde prijzen op mijn site zijn exclusief reiskosten. Buiten een straal van 10 km vanaf mijn adres reken ik €0,25 cent per km.

 

Betaling

Na ontvangst van de betaling, ontvangt u alle gekozen foto's in hoge resolutie, geschikt voor drukwerk, en in een lagere resolutie, geschikt voor online gebruik. Via Wetransfer ontvangt u twee linkjes om ze te downloaden. 

Producten

In de omschrijving wordt zo goed mogelijk uitgelegd wat de klant kan verwachten van het product. Mocht u vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen.

U kunt de producten niet retourneren. Mocht er iets fout zijn gegaan bij de bezorging, neem dan contact met mij op. Dan kijk ik wat ik voor u kan doen. 

 

Betaling

Nadat u een bestelling hebt geplaatst verschijnt in beeld hoe u het bedrag over kunt maken op mijn rekening. Graag ontvang ik binnen 7 dagen de betaling. 

Na ongeveer een uur ontvangt u een bevestigingsmail met daarbij ook de factuur voor uw administratie. 

Nadat ik uw betaling heb ontvangen, neem ik contact met u op via de mail over hoe u het product ontvangt en voor welke manier u heeft gekozen. Op deze manier hoop ik de producten zorgvuldig aan u over te dragen. 

Ik streef ernaar om binnen 3 dagen na betaling uw kaart(en) op de post te doen. U kunt zelf bepalen wanneer u de kaarten komt ophalen, mocht u daarvoor gekozen hebben. Wel stel ik het op prijs dat u dit even met mij communiceert via de mail of Whatsapp, zodat u niet voor niks langskomt. 

Marit Otte behoudt het recht informatie op de website ten alle tijden aan te passen.

Bij klachten kan er contact met mij worden opgenomen en wordt bekeken in hoeverre een financiële tegemoetkoming of herhaling van de fotoshoot mogelijk is.