Herinneringen aan thuis

Verhuizen is soms erg lastig. Je verlaat je huis, die vertrouwde plek, waar zoveel herinneringen zijn gemaakt. Fijn is het dan om terug te kunnen denken aan al die mooie, leuke en fijne herinneringen aan thuis. Graag leg ik deze herinneringen voor jullie vast en verwerk ik alle foto’s in een mooi boek. Deze kan je er dan altijd bij pakken om terug te denken aan die vertrouwde, fijne plek: thuis

| Huize Van Rossum

"

 

Een bijzonder boek

Meerdere keren op een dag wordt het boek open geslagen door mijn ouders en komen de verhalen van toen weer voorbij. Zelfs verhalen die wij als kinderen nog nooit gehoord hebben! Hoe mooi is dit?!

 

Het boek

Bekijk hier de tarieven


Erfstukken

Bij deze tak van fotografie hoort ook mijn dienst waarbij ik een of meer erfstukken voor jullie fotografeer.

Erfstukken zijn bijzonder en waardevol. Helaas is er vaak maar 1 exemplaar van. Als oplossing zou ik het erfstuk kunnen fotograferen, zodat het als een waar kunstwerk afgedrukt kan worden en in bijvoorbeeld een mooie lijst opgehangen kan worden. Zo heeft ieder familielid die het erfstuk zou willen ontvangen, het toch op een speciale manier in bezit.

Mochten jullie graag van deze dienst gebruik willen maken en meer willen weten over mijn werkwijze en tarieven, neem dan contact met mij op via een mailtje of het contactformulier.