Dit ben ik...

 

een enthousiaste fotografe, woonachtig in de mooie stad Deventer samen met mijn vriend en misschien kon je het al raden, mijn naam is Marit Otte. 

 

Nieuwsgierig ben ik naar de mens en de maatschappij en daar richt ik als fotograaf dan ook graag mijn camera op. Ik laat mij verwonderen door bijvoorbeeld jou als ondernemer en jouw werkzaamheden. Hoe mooi dat jij gelooft in jouw product(en) en/of dienst(en) en hebt gekozen voor waar jouw hart sneller van gaat kloppen! Klanten echt kunnen helpen, net als dat ik jou graag help met het beeldmateriaal, passend bij het bedrijf en wie jij bent en ook nog de goede klanten aantrekt. 

Maar ieder persoon roept bij mij verwondering op. Iedereen is anders en heeft zijn eigen verhaal. Graag leer ik jou of jullie als stel, gezin of familie kennen om vervolgens ook daadwerkelijk jou als persoon of jullie samen vast te leggen, zoals jij bent of zoals jullie zijn. Ik vind het belangrijk dat jij jezelf herkent op de foto, zonder ongemak. Want ja op de foto gaan doen we niet elke dag. Maar wanneer je het dan doet, is het belangrijk dat je er plezier in hebt en dat je je vrij voelt om jezelf te zijn en te laten zien.

 

Foto's zijn zo waardevol, het is een momentopname waar herinneringen aan gekoppeld worden. De foto's krijgen een waarde, vooral wanneer er mooie momenten of bijzondere voorwerpen zijn vastgelegd. Ik haal ontzettend veel voldoening uit mijn werk, wanneer ik mensen blij kan maken met mijn foto's en dat ze waardevol zijn voor hen die de foto's ontvangen!

 

Naast mijn commerciële werk, vind ik het heel interessant om voor bijvoorbeeld organisaties, instituten en projectgroepen als fotograaf conceptueel werk te maken. Herkenning en bewustwording creëren is hierbij vaak mijn doel met een serie of fotografisch beeld.