Projecten

Als fotograaf richt ik mij graag op de mens en de maatschappij. Naast mijn wat meer commerciële werk, vind ik het heel interessant om voor organisaties, instituten, projectgroepen, enz. als fotograaf conceptueel werk te maken. Documentaire fotografie is hierbij mijn uitgangspunt, waarbij ik vooral portretten maak, maar ook stillevens, architectuur of landschappen vastleg om een verhaal te vertellen. Herkenning en bewustwording creëren is vaak mijn doel met een serie of fotografisch beeld. Door mijn empathische karakter weet ik een sfeer of gevoel te visualiseren om de boodschap tot de kijker over te brengen en hun aandacht vast te houden. Tijdens een samenwerking ga ik graag met een aantal personen uit jullie team in gesprek over de wensen, jullie doel en wat jullie misschien al in gedachten hebben. Mocht de klik er zijn en zitten we op eenzelfde lijn, dan zetten we de samenwerking door en ga ik aan de slag om een (aantal) concept(en) uit te werken. Deze spreken we dan samen door, waar gewenst vullen we het concept aan om het vervolgens uit te voeren!

Ik haal ontzettend veel voldoening hier uit en hoop met mijn fotografie mensen aan het denken te zetten en bij te dragen aan het doel wat jullie voor ogen hebben, waar ik mij volledig voor in wil zetten!

Naast dat ik conceptueel werk maak voor organisaties, instituten en projectgroepen, sta ik ook zeker open voor particulieren. Heb jij een verhaal wat je vastgelegd wilt hebben, voor jezelf of voor een probleem die jij vanuit jezelf onder de aandacht wilt brengen, zou ik graag met jou in contact komen. Het lijkt mij ontzettend fijn om jou te helpen het doel te behalen of om jouw verhaal vast te leggen, zodat jij hiervan een herinnering hebt.

Titia Seubring | ONZETUIN | eindexamen deeltijdopleiding Academie Artemis

Styling en concept: Titia Seubring | Fotografie en bewerking: Marit Otte


Campagnebeelden voor Operatie Steenbreek | fictief


Ik wil laten zien dat introvert en extravert beiden bestaan en dat beiden even belangrijk zijn. De een is niet beter dan de ander. Door te spelen met transparantie heb ik de modellen die het introvert zijn verbeelden, laten opgaan in de natuur. De modellen die het extravert zijn verbeelden, dragen opvallende, kleurrijke kleding. Op het eerste gezicht trekken de extraverte modellen meer aandacht. In het echte leven is dit ook zo. Naarmate je de serie doorloopt valt het op dat er ook personen staan die niet direct opvallen, de introverte modellen. Door de rondlopende lijn door de serie, is het de bedoeling dat je terug gaat kijken naar de eerste beelden en ga je kijken waar de introverte personen staan. Op die manier krijgen de introverte modellen ook aandacht en is er een soort gelijkheid ontstaan.
Ik ben benieuwd of het jou direct opviel dat er helemaal aan de linkerkant ook nog iemand stond! 😉


Documentaire serie | Vermaak met een kritische blik